Tangled

Tangled is een film die gaat over een meisje die Rapunzel heet. Nu gaat er waarschijnlijk al een belletje rinkelen, maar vergis je niet, dit sprookje heeft een nieuw jasje gekregen! šŸ™‚

Toen de koningin van het koninkrijk zwanger was, werd ze heel erg ziek. Alleen de gele bloem van de zon kon haar genezen, en na een lange zoektocht vinden ze eindelijk deze bloem. Maar een egoĆÆstische heks had diezelfde bloem nodig om jong te blijven en toen ze merkte dat de bloem weg was en wie hem had gebruikt, wist ze iets wat niemand anders wist over het nog niet geboren prinsesje. En toen de kleine Rapunzel net was geboren greep de heks haar kans en ontvoerde haar naar een toren waar ze niet uit kon en voedde haar op als haar eigen kind. Nooit kwam Rapunzel de toren uit, maar Ć©Ć©n keer in het jaar, op haar verjaardag, geniet ze van een hemel vol omhoog zwevende lichtjes.

Maar nu is Rapunzel bijna 18 en kan haar ‘moeder’ haar er niet meer van weerhouden de toren uit te gaan om de prachtige zwevende lichtjes te zoeken. Ze heeft zelfs een gids gevonden, Flynn. Maar de heks zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat Rapunzel weer terugkomt naar de toren.

~ didi

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s